Vårstädning Umeå

Vårstädning Umeå

Passa på att boka vårstädning nu av ert hem. Jourstäd Umeå AB har bra priser och erbjudanden just nu och vi kan göra ditt hem skinande rent. Vårstädning behövs för att få bort allt damm som nu kommer fram så tydligt då solen börjar skina in.

Vårstädning Umeå

Vårstädning Umeå

Exempel på våra städtjänster som kan ingå i vårstädning Umeå kan då vara

  • Fönsterputsning
  • Dammtorkning
  • Golvrengöring 
  • Möbelrengöring
  • Allergistädning

 

Frågor & svar – Vårstädning Umeå

  • Ingår material? Allt material som ingår i vanlig städning ingår i priset.
  • Utför ni allergistädning? Ja meddela oss innan så ordnar vi det.
  • Är det samma person som kommer vid hemstädning? Ja alltid samma person. 

 

Vårstädning Umeå

Jourstäd Umeå AB utför städservice i form av städ, flyttstäd, trappstäd, kontorsstäd, byggstäd, hemstädning, fönsterputs, lokalvård, rengöring, jourstäd, lokalstäd, inflyttningsstäd, butiksstäd, storstäd, städservice, allergistäd, veckostäd, vårstädning Umeå mm.

Vi erbjuder städservice som tex städningar i hemmet, engångsstädningar eller abbonemangsstäd med andra ord att inom städ. Självklart så håller vi allt material vid städningar så ni slipper tänka på det vid städ.

Byggstädningar utförs samt golvvård. Rutavdrag direkt på fakturan.

 

Arbetsområden

Vi utför vårstädning och städservice inom Umeå, Holmsund, Obbola, Vännäs, Röbäck, Hörnefors, Robertsfors, Nordmaling, Vindeln, Bullmark, Tavelsjö, Bjurholm, Täfteå, Skellefteå mm åt både privatpersoner och företag.

Städ i hemmet i form av hemstäd åt privatpersoner och kontorsstäd till företag. Vårt mål är att utföra städtjänster som passar en bred målgrupp. 50% RUT avdrag direkt på fakturan vid städ. Vi hjälper dig att förbereda din bostad inför visning och försäljning. Kontakta oss för att diskutera just era önskemål.

Alla vet att en ren och fräsch miljö är ett måste för att få en frisk, trivsam och effektiv arbetsplats. Med rätt typ av städning så blir det mindre damm, smuts och risk för smittokällor. Och miljön finns alltid med i vårt tänkande. Vi använder därför städmetoder och städprodukter som är skonsamma mot miljön, och så gott som alla är certifierade antingen enligt svanen eller bra miljöval.

 

Miljövänlig vårstädning

Vid städningarna används dukar och trasor av mikrofiber, dessa används enbart med vanligt vatten. I de fall grovstädning och grovrengöring krävs så vi måste använda kemikalier väljer vi alltid miljömärkta sådana.

Just nu kör vi städkampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt.

Hjärtligt välkomna att prova våra städtjänster och vår städservice. Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.

 

 

Jourstäd Umeå AB

Tel: 073-841 95 67 (Dygnet Runt)

E-post: info@jourstadverige.se

Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.