Städning Umeå

– anlita Jourstäd Umeå AB!

Städning med hög kvalitet

För oss på Jourstäd är det otroligt viktigt att våra kunder alltid är nöjda med det städarbete som vi utför. Därför strävar vi alltid efter att hålla bästa kvalitet möjligt och erbjuder även möjlighet till garanti på många av våra tjänster. Vi är en mångsidig städfirma som tar på oss den mesta inom städning oavsett uppdrag, vi åtar oss uppdrag från både företag och privatpersoner.

Jourstäd Umeå AB utför städservice i form av städ, flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, hemstädning, fönsterputs, lokalvård, rengöring, jourstädning, lokalstädning, inflyttningsstädning, butiksstädning, storstädning, städservice, allergistädning, veckostädning – egentligen är det bara dina önskemål som sätter stopp. Skulle det vara så att du är osäker på om vi kan hjälpa dig med dina behov är du varmt välkommen att fråga, oftast är det inga problem.

Vi erbjuder städservice som t ex städningar i hemmet, engångsstädningar eller abonnemangsstädning. Självklart så håller vi allt material vid städningar så ni slipper tänka på det. För oss är det viktigt att det är enkelt för våra kunder.

Byggstädningar utförs samt golvvård. Rutavdrag direkt på fakturan.

Städning Umeå Företag & privatpersoner

Arbetsområden

Vi utför städning och städservice inom Umeå, Holmsund, Obbola, Vännäs, Röbäck, Hörnefors, Robertsfors, Nordmaling, Vindeln, Bullmark, Tavelsjö, Bjurholm, Täfteå, Skellefteå mm åt både privatpersoner och företag.

Städ i hemmet i form av hemstäd åt privatpersoner och kontorsstäd till företag. Vårt mål är att utföra städtjänster som passar en bred målgrupp. 50% RUT avdrag direkt på fakturan vid städ. Vi hjälper dig att förbereda din bostad inför visning och försäljning. Kontakta oss för att diskutera just era önskemål.

Alla vet att en ren och fräsch miljö är ett måste för att få en frisk, trivsam och effektiv arbetsplats. Med rätt typ av städning så blir det mindre damm, smuts och risk för smittokällor. Och miljön finns alltid med i vårt tänkande. Vi använder därför städmetoder och städprodukter som är skonsamma mot miljön, och så gott som alla är certifierade antingen enligt svanen eller bra miljöval.

Miljövänlig städning

Nu om nånsin är det viktigt att vi är så snälla som möjligt mot miljön. Vi på Jourstäd gör vårt yttersta för att den städning vi utför ska vara så miljövänlig som möjligt utan att tumma på kvaliteten. Vid städningarna används dukar och trasor av mikrofiber, dessa används enbart med vanligt vatten. I de fall grovstädning och grovrengöring krävs så vi måste använda kemikalier väljer vi alltid miljömärkta sådana. När du anlitar oss kan du vara säker på att du anlitar en städfirma med miljöns bästa i åtanke.

Just nu kör vi städkampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt.

Hjärtligt välkomna att prova våra städtjänster och vår städservice. Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme. Enklast når du oss på info@jourstadverige.se eller 0738-41 95 67

Frågor & svar – städning

  • Ingår material? Allt material som ingår i vanlig städning ingår i priset.
  • Utför ni allergistädning? Ja meddela oss innan så ordnar vi det.
  • Är det samma person som kommer vid hemstädning? Ja alltid samma person. 

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?