Prisvärda flyttstädningar i Umeå och omnejd

Flyttstädning

Flyttstädning till bra pris

Jourstäd Umeå AB jobbar med fasta priser på flyttstäd och ibland löpande pris då kunderna önskar det. Vi har bra pris på flyttstäd och bra kvalitet på våra flyttstädningar. Vår personal har mångårig vana av just flyttstädning och kan genom detta ge dig en väl utförd flyttstädning som du blir nöjd med och vi stolt kan lämna med gott samvete.

Prisvärd flyttstädning bokas smidigt dygnet runt hos oss på Jourstäd Umeå AB. I vår flyttstädning så kan du räkna med att flyttstädningen utförs med noggrannhet och i vår flyttstäd så har vi speciella städlistor som vi betar av punkt för punkt för att inte missa något i flyttstädningen. Vi har generösa garantier som täcker upp om det mot förmodan skulle bli någon synpunkt efter besiktningen.

Idag ställs stora krav på noggrannhet vid flyttstädning och kraven är höga. Vi vet hur man utför en flyttstädning med gott resultat och vi har vana av att ta oss an flyttstädningar både till privatpersoner och företag och många mäklare anlitar oss för flyttstädning just för att vi håller så hög kvalitet på våra flyttstädningar.

Flyttstädningar där vi ansvarar för att inflyttande blir helt nöjda. Allt ingår förutom persiennrengöring, bortforsling av kvarlämnade saker, klistermärken, tejp, häftmassa mm på målade ytor. Fönster ingår när temperaturen tillåter. Vi lämnar ”nöjdkundgaranti”. Det är alltid den inflyttande som besiktigar, förutom de gånger hyresvärden besiktigar.

Flyttstädningar till privatpersoner är avdragsgilla med 50% direkt på fakturan om man fyllt 18 år samt har rätt till RUT avdraget. När det gäller ”dödsbon” så är dessa inte avdragsgillla.

Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning.

Kontakta oss för gratis offert på flyttstädning.

Städlistan – Vad ingår i flyttstäd?

  • Kök – spis Rengöring ovan- och undersida, sidor och vägg. Rengöring kokplattor, även kokplattornas kanter. Rengöring spisfläkt, kåpa och filter (filter om möjligt). Rengöring ugn och värmeskåp. Rengöring plåtar och galler.

  • Kök – diskbänk, skåp, väggar, golv Avtorkning skåp, in- och utvändigt. Rengöring av kakel och kryddhylla. Avtorkning diskbänk, vask och skärbräda. Rengöring golv.
  • Kök – övrigt Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring kyl/frys invändigt, utvändigt om möjligt. Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorknng av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Toalett och badrum avkalkning. Toalettstol och tvättställ. Rengöring in- och utsidan av toalettstol. Rengöring ovan- och undersida av tvättställ. Avtorkning rör. Rengöring badkar och badkarsfront och under badkar. Rensning golvbrunn. Rengöring av kakelväggar.
  • Vardagsrum, sovrum, hall Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Övrigt Bortforsling av överblivna saker, möbler, grovsopor ingår inte. Klistermärken, häftmassa, tejp mm på dörrar, väggar, snickerier ansvarar vi inte för. Nikotin skadade och grovt ned smutsade objekt lämnar vi pris på efter inspektion. Garanti i form av nöjdkundgaranti lämnas 1 vecka efter städning. Önskas förlängning meddela oss innan.

 

Att tänka på innan vi kommer och flyttstädar

Bostaden skall vara helt tömd på både saker och sopor. Titta igenom alla skåp en extra gång för att säkerställa att det verkligen är tomt.

Om portkod behövs meddela oss så vi kan notera detta. Frysen skall vara avfrostad och kylen avstängd, gärna med öppna dörrar. Efter flyttstädning så slår vi på kyl och frys.

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?

SNABBOFFERT