Nu kan ni anlita oss som proffs då ni behöver hjälp efter er flytt.

Våra flyttstädningar är ett populärt inslag i Umeå. Vi är en bra städfirma som tillhandahåller allt ni önskar inom städning. Självklart så erbjuder vi dig precis det du önskar. Vi har duktiga medarbetare som alltid levererar kvalitet och gör sitt yttersta för att du  som slutkund skall få det du förväntat dig. Sen som bonus så håller vi bra priser och självklart kvalitet som gör att du som kund skall vara nöjd och gärna bli en återkommande kund.

Vad innebär flyttstädning och vad skiljer det från vanlig städning?

Vid en flyttstädning så tas allt från tak till golv och det resulterar till att det kan ta åtskilliga timmar att utföra en flyttstädning med fullgott resultat. Kraven vid besiktning är idag stenhårda och vi vet vad som krävs för att din flyttstädning skall gå igenom med bravur. Så en flyttstädning är verkligen omfattande och kräver stor kunskap för att bli godkända vid besiktningen.

Önskar du göra flyttstädningen själv – se då till att ha en städlista

Många som flyttstädar själv vet inte på samma sätt som oss vad som krävs för att få allt att fungera smidigt. Då vi använder speciella ”checklistor” som vår personal checkar av punkt efter punkt så missas inget. Skulle det mot all förmodan missas något så kan ni självklart anlita vår nöjd-kung-garanti utan extra kostnad.

Krav på effektivt arbete vid alla flyttstädningar

Idag ställs krav som man inte såg för ett antal år sedan. Det har idag blivit mer och mer tekniska saker runt just flyttstädning. Då vi har våra anställda på utbildningar för att de skall lära sig all teknik som erbjuds inom städ idag, så kan du som slutkund tryggt anlita oss för din flyttstädning.

Måste en flyttstädning alltid genomföras?

Ja i 99 % av fallen. Men visst händer det att den inflyttande har bråttom in och kanske inte vill vänta på att flyttstädningen skall genomföras. Då kan det bli så att den utflyttande slipper att anlita en städfirma för att städa objektet.

Hur långt innan skall kund boka flyttstädning?

Generellt kan vi säga att ju tidigare du bokar ju enklare är det för oss att kunna boka in er flyttstädning på ett datum som passar er och oss. Men visst har vi utfört många flyttstädningar med mycket små marginaler. Detta kan ni meddela när ni kontaktar oss så skall vi göra allt för att kunna lösa detta så smidigt det bara går.

Jouröppet dygnet runt för er

Under dygnets alla timmar så svarar vi på era frågor och funderingar. Kontakta oss direkt via formuläret eller e-post så har du svar inom några minuter. Vi har bemannat kontor dygnet runt.

DYGNET RUNT 24/7/365

Jourstäd Umeå AB

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67