Studentstädning Umeå

Att studera innebär för många en hög studiebörda. Inlämningsuppgifter ska vara inne före en viss deadline och tentor ska skrivas. Ibland är studentlivet hektiskt. Vi på Jourstäd Umeå AB erbjuder därför studenter städning. Vi förstår att studenter har sämre marginaler i sin ekonomi och därför erbjuder vi städning till ett reducerat pris. Studieron blir bättre i ett städat rum och miljön spelar en stor roll i personers välmående. Vi riktar oss till alla studenter, både de som bor i ett studentrum, delar en större lägenhet med andra eller bor ensam i en lägenhet. Vid delat boende, varför inte gå samman och tillsammans betala för en regelbunden städning av både privata och gemensamma ytor? Framförallt de gemensamma ytorna såsom badrum och kök. Regelbunden städning minskar smittorisken och ökar trivseln.

Att få en offert är kostnadsfritt. Som företag inser vi att människor har olika behov. Vi har listat vad som ingår i vår hemstädning och det går alldeles utmärkt att lägga till ytterligare tjänster till ett högre pris. Det är alltid en och samma person som kommer vid hemstädningen och det är kunden som bestämmer när städningen ska ske. Vi kan utföra städning både när kunden är hemma eller frånvarande.

För oss på Jourstäd Umeå AB är miljön viktig. Vi använder medel och städmetoder som är miljövänliga. Medel används endast vid grövre städning. För att torka rent ytor använder vi mikrofiberdukar med vatten.

I studentlivet finns det möjligheter att gå kurser både via universitet i Sverige och utomlands. Vid längre resor kan vi på Jourstäd sköta städningen under tiden som du är borta. På sommar- och jullovet likaså. Ibland finns inte tid eller möjlighet att städa. Då kan vi på Jourstäd ta över och vi kan snabbt presentera en offert. Detta gör att våra kunder inte behöver vänta längre tider på att ta del av den önskade tjänsten.

Jourstäd AB i Umeå erbjuder tjänster både till företag och privatpersoner i Umeå med omnejd. Som student kan du ta del av våra tjänster till ett reducerat pris.

Frågor eller vill du ha en kostnadsfri offert?