studentrabatt städning

Studentrabatt Städning

Vi erbjuder studentrabatt på alla våra städtjänster. Priserna på våra städtjänster är verkligen låga och vi har hög kvalitet på våra tjänster.

Studentstäd är generellt flyttstädning till just studenter och vi erbjuder allt inom städ som fönsterputsning, städning, flyttstädning osv.
Jourstäd fick idèn att införa detta så att det blir billigare för er studenter vid kommande flytt och vill genom att ha en hemsida som riktar sig till just er för att göra det lätt att boka och göra prisförfrågan direkt via nätet.

Jourstäd har Sveriges bästa priser på all städning. Flyttstädning är det vi jobbar mest med och det har varit uppskattat av alla studenterna att vi erbjuder “studentrabatt” då vi vet att just studenter har det ansträngt ekonomiskt.

Vi erbjuder gratis offerter och du kan kontakta oss dygnet runt för en offert eller prisförfrågan på städning.

Studentrabatt Studentstädning

Studentrabatt Studentstädning

 

VAD KOSTAR DET?

Priset ligger på kvm priser så kontakta oss för offert.
För att vi skall kunna ge er ett rätt pris som motsvarar ert rum så behöver vi information som vi tar via e-post eller telefon.

Priserna gäller normalt smutsade objekt och vi utför självklart även saneringar och tar på oss alla jobb inom flyttstädningar. Har du ett grovt smutsad objekt så meddelar du oss bara så kommer vi övens om ett pris innan flyttstädningen påbörjas.

Hjärtligt välkommen för en gratis offertförfrågan.

 

FLYTTSTÄDNING

Vi erbjuder fantastiska priser på flyttstädningar efter att ni lämnat ert studentboende. Flyttstädningar där vi går efter våra städlistor punkt efter punkt för att ni som kund skall bli belåten. Vi har städlistor från era kvartersvärdar som gett oss städlistor som vi tar punkt efter punkt. Studentrabatter ger vi självklart. Studentrabatt gör att ditt pris på studentstädning blir så billigt att du inte kan låta bli att anlita proffsen. Kontakta oss för kostnadsfri offert. Välkommen!

 

FÖNSTERPUTSNING

Skinande fönster ordnar vi till bästa pris. Fönsterputsning av oss som är proffs kostar nästan ingenting och resultatet är magiskt. Ni kommer att förvänas över hur bra firma vi är. Sen att våra priser med prisgaranti slår alla andra gör att ert bokade jobb av fönsterputs kommer att bli ett strålande köp. Hjärtligt välkomna med offertförfrågan.

Studentbokning

Studentbokning

 

Tel: 0738-41 95 67 (Dygnet Runt)
E-post: info@jourstadverige.se