Städfirmor Umeå

Städfirmor Umeå

Städfirmor Umeå
Jourstäd Umeå AB är en kundnära städfirma i Umeå med prisvärda tjänster inom flyttstädning, fönsterputsning mm. En av Umeås bästa städfirmor!

 

Städfirma Umeå
Städning på gång? Vi utför städning i Umeå med omnejd för både privatpersoner och företag. Ibland kan det kännas övermäktigt att utföra en ordentlig hemstädning, anlita oss på Jourstäd Umeå då! Vi har erfaren och snabb städpersonal som hjälper dig att ta rätt på oredan och lämnar ditt hem eller lokalen skinande ren! Självklart har vi både fasta priser och timpriser så du kan välja det som passar dig bäst. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på hemstädning! Vi gör vårt yttersta för att du alltid ska vara nöjda med oss!

 

Fönsterputsning
Jourstäd Umeå AB erbjuder fönsterputs av inglasade verander, inglasade balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster mm. Vi hjälper till med fönsterputsning vid byggstädningar, flyttstäd och renoveringar. Enstaka uppdrag eller återkommande. Vi erbjuder även fasta priser på fönsterputsning höst och vår för er som önskar.
Jourstäd utför fönsterputsning åt både privatpersoner och företag. Kontakta oss för en offert på fönsterputs. Inget jobb är för stort eller för litet. Material ingår alltid i våra priser.

 

Flyttstädning
Låt oss ta hand om din flyttstädning, städning eller fönsterputs. Vi är specialiserade på städ och flyttstädning och lämnar fasta samt löpande priser på flyttstäd. Vi utför städ jobb inom Umeå, Holmsund, Obbola, Vännäs, Röbäck, Hörnefors, Robertsfors, Nordmaling, Vindeln, Bullmark, Tavelsjö, Bjurholm, Täfteå, Skellefteå mm åt både privatpersoner och företag. Titta gärna in på städlistan där ni ser vad som ingår i flyttstädning, ni finner den under fliken flyttstädning.

 

https://jourstadumea.se/kontakta-oss/