Recension: Köksbaren – En Gastrobar för Alla

En Folklighetens Krog i Umeå

Köksbaren är en gastrobarkrog belägen på Rådhusesplanaden 17 i Umeå. Med sin folklighet och avslappnade atmosfär välkomnar de alla besökare till en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Oavsett om du är ute efter en avslappnad lunch, en romantisk middag eller en festlig tillställning för ett större sällskap, har Köksbaren något att erbjuda för alla smaker.

Öppettider och Reservering

Restaurangen har generösa öppettider från tisdag till fredag, mellan kl. 11:00 och 23:00, samt på lördagar mellan kl. 16:00 och 23:00. Under vecka 23 har de utökade öppettider från den 6 juni mellan kl. 17:00 och 23:00. För att undvika missförstånd, se till att kontrollera de ordinarie öppettiderna på deras webbplats.

För dem som planerar att besöka Köksbaren rekommenderas att boka bord i förväg. De erbjuder också möjligheten att avnjuta deras läckra rätter som take-away eller att beställa en fredagskasse. För en minnesvärd present kan du även köpa presentkort hos dem.

Lätt Lunch och Många Alternativ

För de som letar efter en härlig lunch är Köksbaren det perfekta valet. Under vecka 23 erbjuder de en lockande lunchmeny från tisdag till fredag mellan kl. 11:00 och 14:00. Det finns också planerade lunchmenyer för vecka 24, vilket ger många alternativ att prova på deras läckra rätter.

Större Sällskap och Privata Middagar

För de som planerar en speciell tillställning eller fest för ett större sällskap erbjuder Köksbaren en avskild del som kan bokas. Här kan upp till 40 personer njuta av en privat matsal och skapa minnen som varar livet ut. Det kan vara allt från företagsmiddagar och bröllop till festliga tillfällen där mat och gemenskap står i fokus.

Vinrummet – En Gastronomisk Upplevelse

För de som söker en gastronomisk och vinmässig upplevelse utöver det vanliga erbjuder Köksbaren ”Vinrummet”. Detta chambre separée ger en exklusiv miljö för par, affärsbekanta och sällskap som vill avnjuta en måltid avskilt från den större matsalen. Här kan du njuta av välkomponerade rätter och passande viner för en fulländad smakupplevelse.

Utforska Menyerna och Dryckesutbudet

Köksbaren imponerar med sina välsammansatta menyer. Du kan hitta deras kvällsmeny och dryckesmeny i PDF-format på deras webbplats. Oavsett om du är sugen på en smakrik huvudrätt eller en uppfriskande cocktail, har Köksbaren något för varje smak och preferens.

Instagramvänliga Upplevelser och Jobbmöjligheter

För de som vill ta del av Köksbarens matupplevelser och atmosfär kan du följa dem på Instagram. Där delar de inspirerande bilder från deras kreativa kök och spännande rätter.

Om du är intresserad av att bli en del av Köksbarens team kan du också kontakta dem för att höra om eventuella jobbmöjligheter.

Adress och Kontaktdetaljer

Köksbaren är belägen på Rådhusesplanaden 17, 903 28 UMEÅ. Du kan nå dem via telefon på +46 (0)90-13 56 60 eller via e-post på info@koksbaren.com.