Lottas Krog & Pub: En Autentisk Engelsk Pubupplevelse i Umeå

En Historia av Familjeägd Kulinarisk Hantverk

Lottas Krog är en välrenommerad restaurang i Umeå som har sina rötter i en liten grillbar vid namn Grill 22, grundad redan 1977. Det som en gång började som ett blygsamt etablissemang har under åren utvecklats till en gastropub med kapacitet för att rymma upp till 145 sittande gäster. Genom årtiondena har Lottas Krog fortsatt att vara en familjeägd verksamhet och sedan 2018 har den tredje generationen tagit över ledningen och fortsätter att driva restaurangen med samma engagemang och passion som tidigare generationer.

En Pub med Rik Historia

Puben Lottas Krog föddes 1986 och fann sin plats i lokalerna där den tidigare grillbaren låg. Under många år drevs puben parallellt med andra restauranger som Restaurang Charlotta och senare den italienska krogen Il Fratello. Från och med 2001 har Lottas Krog fått hela utrymmet och har blivit ett välkänt namn för kvalitativ mat och dryck i Umeå.

En Oslagbar Atmosfär och Enastående Matupplevelser

Lottas Krog är inte bara känt för sin historia utan också för sin charmiga inredning som tar dig tillbaka till traditionella engelska pubar. Varje hörn av lokalen är noggrant utformad för att skapa en autentisk och avslappnad atmosfär. En av de mest minnesvärda delarna av Lottas Krog är deras vinkällare, som byggdes 1990 och erbjuder en intim och privat miljö för sällskap på upp till 12 personer.

Inredning på Lottas Krog

En Kulinarisk Resa för Dina Smaklökar

Det som verkligen sätter Lottas Krog & Pub i en klass för sig är deras exceptionella kök. De är stolta över att erbjuda en av norra Sveriges bästa matupplevelser. Med en noggrant sammansatt meny som kombinerar traditionella pubrätter och moderna gastronomiska kreationer tillgodoser de även de mest kräsna gästerna. Varje rätt är omsorgsfullt tillagad av skickliga kockar som använder lokala och färska råvaror för att skapa smaker som kommer att överträffa dina förväntningar.

Allt handlar om Upplevelsen

I en tid där många restauranger blir kedjeanslutna och likriktade strävar Lottas Krog efter att erbjuda en unik och genuin pubupplevelse. Här kommer du inte bara för att äta och dricka, utan för att känna atmosfären och vara en del av historien. Personalen på Lottas Krog är välkomnande och vänlig, vilket bidrar till den varma och familjära atmosfären som genomsyrar platsen.

Besök Lottas Krog & Pub

Om du befinner dig i Umeå, oavsett om det är för jobb eller nöje, rekommenderas ett besök på Lottas Krog & Pub. Det är den perfekta platsen att njuta av en fantastisk måltid och uppleva den äkta engelska pubkulturen. Observera att Lottas Krog enbart har drop-in, så det är ingen möjlighet att boka bord. Ta reda på öppettiderna nedan och ge dig av till Nygatan 22 för en oförglömlig matupplevelse.

Öppettider:

  • Måndag: 15:00-23:00
  • Tisdag: 15:00-00:00
  • Onsdag: 15:00-01:00
  • Torsdag: 15:00-01:00
  • Fredag: 14:00-01:00
  • Lördag: 12:00-01:00
  • Söndag: Stängt

För mer information, kontakta Lottas Krog & Pub:

Besök även deras hemsida och följ dem på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om deras senaste erbjudanden och evenemang.