Jourstädning Umeå

En flytt är ett stort projekt för alla, som innefattar planering av packning, städning och själva flytten. Ett sätt att minska ned på stressen och utnyttja tiden till att fokusera på det nya boendet istället är att ta hjälp med städningen. Bor du i Umeå eller närheten kan du få hjälp av oss hos Jourstäd. Vi vill ge kunden avlastning och professionell expertis.

Boka in din flyttstädning hos oss och du får ”nöjdkundgaranti”. Vårt mål är alltid att kunden ska vara tillfreds med slutresultatet och vi för en dialog före och efter om något problem skulle uppstå. Det är den som ska flytta in som besiktigar, alternativt hyresvärden. Önskar du regelbunden hemstädning finns möjlighet till det. Då kommer samma person vid varje tillfälle.

Service

I servicen för vår flyttstädning ingår allt inom städ förutom några detaljer. Vi tar inte hand om kvarlämnade saker, persiennrengöring, klister eller tejprester på målade ytor. Fönstertvätt ingår ned till ca 5 minusgrader.

Bra att veta

•  En veckas garanti ingår i städningen, så kontakta oss inom en vecka efter avslutad städning om något problem föreligger. Garantin kan förlängas.
•  RUT-avdrag går bra att använda på vanliga flyttstädningar, dock inte om det gäller ett dödsbo.
•  Du avfrostar kyl och frys själv innan flyttstädningen.
•  Det finns inget krav på att du ska finnas hemma vid städtillfället, men det går naturligtvis bra om du vill vara det.
•  Finns behov av allergistädning utförs även detta. Säg bara till vid beställningen.
•  Vi använder endast miljövänliga medel vid städningen.

Kontakta oss för en snabb offert så att du enkelt kan välja din expert på flyttstädning. Vi har öppet dygnet runt och du får snabbt svar på din förfrågan. Vår målsättning är helt nöjda kunder och vi är lyhörda inför dina önskemål. Både privatpersoner och företag kan vända sig till oss för städhjälp. Jourstäd Umeå AB finns till för dig.

Frågor eller vill du ha en kostnadsfri offert?