Hur flyttstädar vi med covid-19

Hur flyttstädar vi med covid-19

Vi flyttstädar på grund av covid-19 även kallad corna idad på ett mer hygieniskt och strikt sätt. I all vår flyttstädning så ser vi till att var förberedda på allt vi möter. Då vi kommer till bostaden så händer det ibland att vi även möter olika vätskor och det är särskilt vanligt vid dödsbostädning. Där kan det vara både vätskor och ibland blod om någon ramlat olyckligt och där har vi all skyddsmundering för att skydda vår personal. Vi följer alla riktlinjer från folkhälsomyndigheten och vi uppdaterar oss hela tiden med den senaste informationen.

Vad bör du som kund tänka på inför din städning?

Vi ser helst att du i möjligaste mån inte är hemma just för att förhindra smittrisken. Detta gäller då särskilt hemstädning. Då motar vi eventuella överföringsbara smittor på ett enkelt och effektivt sätt. Vid byggstädning och flyttstädning så är vi ofta ensamma i lokalerna och bostäderna så då är det mindre risk att sprida detta mellan varandra. Är det så att ni jobbar hemifrån och måste vara hemma så vill vi att du meddelar om du har symptom på förkylning eller känner dig allmänt risig så meddela oss så kan vi byta dag istället för att förhindra att corona får möjlighet att växa vidare.

Vilka priser jobbar ni efter vid era städningar?

Vi jobbar med både fasta och löpande priser. Beror lite på vilket uppdrag det gäller. Hemstädning och fönsterputs är väl i princip alltid löpande timpriser på. När det gäller flyttstädning, byggstädning, dödsbostädning, dödsbotömning så gäller fasta priser baserat på kvadratmeterytan.

Flytthjälp erbjuder vi i hela Sverige till bra priser och kvalitèt.

Nu kan du som bor i hela Sverige boka flytthjälp. Vi har etablerat oss i hela avlånga Sverige och har alla erforderliga tillstånd för att utföra dessa flyttningar. Vi har självklart försäkringar på 10 miljoner om olyckan trots allt skulle vara framme. Det kan ju hända ibland att man råkar riva ner något och detta sker ofta i möblerade hem. Då ersätter vi självklart detta och betalar ut skadestånd eller införskaffar en ny produkt. Vi vill att du som kund skall kunna känna denna trygghet. Du som beställare skall kunna överlämna hela uppdraget till oss och att du skall känna dig trygg i valet av städfirma. Vi har många års erfarenhet som borgar för att du som kund skall få en bra tjänst till rätt pris.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Öppet dygnet runt!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67