Flytthjälp Västerbotten

Flytthjälp

Västerbotten – Umeå, Skellefteå, Robertsfors, Normaling, Lycksele, Åsele, Dorotea, Storuman, Vilhelmina, Sorsele, Saxnäs, Klimpfjäll, Tärnaby, Hemavan, Ammarsnäs, Holmsund, Norrfors, Obbola, Skellefteå, Örviken och närliggande städer.

En flytt innebär mycket och tungt arbete, kräver oftast specialfordon så som lastbilar och tar ganska ordentligt med tid. Bara tanken på en flytt brukar få en att sucka djupt. Jourstäd Umeå erbjuder nu flytthjälp till alla er i Västerbotten utförd av ett professionellt flytteam som kan hjälpa dig med allt som rör din flytt. Detta innebär att vi hjälper er till en smärtfri och problemfri flytt där vi kan lösa allt från packning till att flytta era saker till den nya bostaden. Önskar du kan du t o m få hjälp med uppackning. Vi sparar på din tid och hjälper er från ett hem till ett annat.

När du anlitar oss för flytthjälp brukar vi rekommendera att du tar en så kallad helhetslösning, detta innebär att vi packar allt i flyttkartonger, fyller lastbilen, förflyttar era saker och lyfter in dem i ert nya hem. Att vi rekommenderar att ni tar hjälp med en helhetslösning för flytthjälpen är då vi har en god kunskap kring att packa porslin och prydnadssaker på ett sätt så vi minimerar skaderisken. Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd med oss och vi gör vårt bästa för att vara en pålitlig flytthjälp. Vi har koll på vad som krävs för att packa rätt och se till att skaderisken blir så låg som möjligt.

Vill ni packa själv och endast utnyttja transporten är det också en möjlighet. Då vill vi bara be er att vara noggranna med packningen så inget går sönder i flytten.

Skicka efter offert på flytthjälp till: info@jourstadsverige.se

Flytthjälp Umeå, Skellefteå, Robertsfors, Normaling, Lycksele, Åsele, Dorotea, Storuman, Vilhelmina, Sorsele, Saxnäs, Klimpfjäll, Tärnaby, Hemavan, Ammarsnäs

Tillval flytthjälp

Vi erbjuder en helhetslösning

När du anlitar oss till flytthjälp erbjuder vi annat än att bara packa och bära era saker, vi har ett helhetstänk som innebär att vi går att boka för efterföljande flyttstädning också. Vill ni boka till den så ordnar vi det när vi agerat bärhjälp och flytthjälp. Vår städning innehåller det mesta som du kan tänkas behöva men det finns så klart utrymme att skräddarsy den om du har speciella behov. Vi förstår att det för många är viktigt att se till att inget lämnas till slumpen och när du anlitar oss på Jourstäd för flytthjälp så tänker vi på allt.

Vi på Jourstäd är ett bra alternativ för flytthjälp och har de tillstånd och garantier som krävs för att du tryggt ska kunna anlita oss. Vi är tydliga med kostnader och ser till att du inte drabbas av några oförutsedda utgifter. Transparens och kvalitet är ledord för oss. Visste du förresten att när du anlitar oss för efterföljande flyttstädning så ingår en nöjd kund-garanti? Denna innebär att om den som flyttar in inte är nöjd med vår städning så gör vi om den kostnadsfritt.

Om du vill veta mer kring hur vi jobbar med flytthjälp är du varmt välkommen att höra av dig. Enklast når du oss på 0738-41 95 67 eller så kan du skicka ett mail på info@jourstadsverige.se. Förklara bara vad du är ute efter så hjälper vi dig att få en smidig och snabb flytt!

Om flytthjälp

Så här går det till

Vi hjälper dig med flytten och transporterar allt från A till B. Du kan boka till andra tjänster förutom att bara flytta bohaget, där ibland packning och tillhörande flyttstädning, denna innehåller en nöjd kund-garanti för att säkerställa att alla är nöjda.

Enklast bokar du oss genom att kontakta oss på info@jourstadsverige.se där du beskriver vad du önskar att få hjälp med. Har du många frågor går det även bra att ringa oss direkt på 0738-41 95 67. Det är viktigt att du är tydlig med omfattningen av flytthjälpen du söker, detta gör att vi kan avsätta rätt resurser och att du får rätt pris från början.

På flyttdagen levererar vi alla saker till ditt nya hem.