Dödsbostädning – Dödsbotömning – Dödsboköp

Dödsbostädning

Vi städar dödsbon och hjälper er med att ta hand om allt vad som rör städningen. Allt ingår när dödsbo städas av oss. Fönsterputsning och all städning som erfordras erbjuder vi oss att ta hand om. Dödsbostädning är en tjänst som vi kan erbjuda er i Umeå. Bra pris på vår dödsbostädning erbjuds. Förutom den kompletta städningen av bostaden ingår även fönsterputsning. Detta är för att bostaden ska lämnas i toppskick. Du som privatperson & företag kan anlita oss för dödsbostädning i Umeå. Men vi utför även tjänsten för till exempel begravningsbyråer eller försäkringsbolag. Kontakta oss på Jourstäd Umeå AB om du vill veta mer om vas vi kan erbjuda dig och berätta vad som ingår i dödsbostädningen.

SNABBOFFERT!

Boka direkt dygnet runt!

Dödsbotömning

Tömning och bortforsling av dödsbon kan vi också ordna om ni önskar. Här jobbar vi ofta med löpande timpriser för att ni skall få ett pris som motsvarar arbetsinsatsen.

Vi erbjuder förutom dödsbostädning även tömning av dödsboet så ni slipper den jobbiga biten. Just vid dödsbon finns så mycket att tänka på så överlämna det till oss så hjälper vi dig med den biten. Vår dödsbotömning är prisvärd och ger er utrymme att i lugn & ro göra andra viktiga saker.

Förutom själva städningen av ett dödsbo erbjuder vi även dödsbotömning där vi sköter all tömning av dödsbo för att ni ska slippa göra det. För vi vet att det är mycket annat att tänka på och att det kan vara både svårt, tungt och jobbigt att tömma ett dödsbo. Fokusera istället på andra saker som måste göras och låt oss ta hand om dödsbotömning och forsla bort allt så dödsbostädningen kan göras efter dödsbotömningen. Om du önskar boka en dödsbotömning och dödsbostädning kan du enkelt kontakta oss direkt via telefon eller e-post.

Dödsboköp

Även köp av dödsbon kan vara av intresse för oss. Allt beror på hur det ser ut i våra lager och ni kan berätta vad ni har för saker så meddelar vi om det är av intresse för oss att köpa in. Vi försöker ha ett enkelt & tydligt sätt och värnar om miljön och vill att allt som kan var användbart och har ett andrahandsvärde verkligen används igen om det är saker som är av intresse för andrahandsmarknaden. Kontakta oss och beskriv vad ni har och hur ni tänkt lägga upp det. Då kommer vi fram till en bra lösning som passar både er och oss.

Kontakta oss för pris och offert