Daglig städning Umeå

Jourstäd är en av de största aktörerna i Umeå när det gäller daglig städning och städning rent generellt. Vi har mångårig erfarenhet och vi  är kompetent nog för att utföra det arbete som vi erbjuder.

Vi vet och förstår att det inte alltid kan vara lätt att få vardagen att gå ihop med alla aktiviteter och saker som måste göras, och det är därför som vi vill erbjuda vår hjälp och kompetens för att underlätta i din vardag och göra så att du slipper stressa och fundera över när du ska ha tid för att städa i ditt hem.

Vi besitter stor kompetens och vet hur arbetet ska utföras för att få så bra resultat som möjligt, på så kort tid som möjligt. Vi förstår att den tid som vi spenderar hemma hos dig mycket väl kan vara värdefull för dig och din vardag och därför försöker vi minimera den tid som vi är hemma hos dig, men samtidigt utföra ett väldigt bra arbete som du blir nöjd med.

När vi utför den dagliga städningen hemma hos dig lämnar vi inget åt slumpen. Vi städar överallt som du önskar ha städat, oavsett om det ser rent ut eller inte. Vi vet nämligen att även om det kan tyckas se rent ut är det inte alltid så. Du kan vara säker på att städningen blir korrekt utförd.

Du väljer själv när du önskar att vi ska komma hem till dig och utföra städningen. Allt sker på dina villkor och vi anpassar oss efter det. Är det något annat som du vill att vi tänker på är det bara att meddela det.

Om du undrar något eller har frågor är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi kommer se till att du får den hjälp som du behöver och blir nöjd. Tveka inte att kontakta oss om du är det minsta fundersam över något.

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?