Byggstädning – Slutstädning – Inflyttningsstädning

Byggstädning Umeå

Jourstäd Umeå AB hjälper privatpersoner och företag med flyttstädningar och byggstädningar i hemmet, på kontor, företagslokaler osv. Slutstädningar när bygget är klart och inflyttningsstädningar där det tas bort allt fint damm och de inflyttande kan flytta in i ett skinande rent hem.

Omvänd byggmoms används i de fall ni som företagare använder er av det.

Byggstädning erbjuds till både privatpersoner och byggföretag.

Kanske har ni renoverat och vill få hjälp med att ta bort trädamm, betongdamm, slipdamm mm. Då bokar ni en slutstädning där vi tar bort allt grovt damm som uppkommit.

Vad gör vi när vi byggstädar?

Vid byggstädning tar vi bl.a. bort allt det finfördelade byggdammet som har lagt sig som en hinna över hela bostaden eller lokalen och avlägsnar även byggsopor om så krävs.

Vi har lång erfarenhet av byggstädning. Därför åtar vi oss både små och stora projekt tillsammans med både stora och mindre företag. Vi har under åren varit delaktiga i att många känt sig välkomna till både kontor, lägenheter, hotell och butiker.

Vi utför det mesta inom byggstäd såsom grovstäd, avtäckning, fönsterputs och slutstäd i etapper.

Specialister på byggstädning!

Vi är specialister på just arbeten som rör byggstädning och flyttstädning. Det vi trivs så bra med resulterar till att vi också strävar efter att tillgodose kundernas behov och önskemål. Flyttstäd och byggstäd är något som kräver en speciell teknik för att lyckas med slutresultatet. Denna teknik har vi finslipat just för att tillgodo se marknadens behov inom dessa områden.

Vi har jobbat många år med just flyttstädning och byggstäd. Vi använder miljövänliga medel för att skona miljön. Rut avdag ges till privatpersoner direkt på fakturan får du betala 50% av arbetskostnaden.  Vi följer de allmänna rekommendationer som finns uppsatta. En veckas ”nöjdkundgaranti” lämnas from städdatumet och kan självklart förlängas om ni säger till.

Flytt och byggstäd påminner mycket om varandra. Skillnaden är att vid byggstäd så koncentrerar man sig på damm och fina små partiklar just för att säkerställa att man verkligen får ett bra resultat och att de som skall nyttja lokalen sedan kan flytta in i en ren och fresh miljö. Speciella städlistor används där man checkar av punkt för punkt för att efter slutfört arbete veta att allt åtgärdats och inget missats.

Anlita oss till flytt- och byggstädningen

Vi hjälper gärna till med flyttstädningen och byggstädningen så du kan koncentrera dig på de andra sakerna som du behöver för själva flytten. Vi önskar att ni vid flyttstäd stänger av kyl och frys och lämnar dörrarna öppna just för att vi skall kunna städa dessa utan att invänta att is skall tinas upp.

Lämna med fördel dörrarna öppna så slipper ni mögelsporer och illaluktande lukt som annars lätt bildas. Vi följer normerna som mäklarsamfundet satt upp vid flyttstädning. Vårt mål ar att göra ett bra städ jobb till ett bra pris utan att för den skull pluta på kvalitén.

Vill du få en offert från oss eller har du några frågor?